Hjemmelaget hund behandler med rullet havre - Oodle Life (2024)

Med en stadig økende bevegelse mot mennesker som spiser mer hel, sunn mat, vender mange hundeeiere seg til kjæledyrene sine og tenker på hvordan de skal gjenopprette maten.

Fyllstoffer, konserveringsmidler og biprodukterskadelige gjenstanderAt mange bearbeidede hundegistreringer inkluderer.Så jeg vil gi deg lavtvelsmakende og fri for disse kreftinduserende stoffene.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (1)

Det beste av alt er at du kan glede deg over disse menneskelige godbitene med hunden din!

Innholdsfortegnelse

Er rullede havre trygge for hunder?

Rullet havre ersikkerfor hunder, og de gir ernæring til å starte opp.

Ved å mate din pooch hjemmelagde hunder godbiter med rullet havre, vil de mottaFiber, protein, jern og vitamin B6.

Men som ordtaket sier, for mye av en god ting er en dårlig ting.Så mate hunden din godbitene nedenfor imoderasjon;Hvis de blir bare10% overvekt, risikerer de å redusere levetiden med en tredjedel.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (2)

Alternativ 1: Apple-baserte rullede havdebiter

Hvis hunden din er som min, vil disse epleene og rullede havrebitene få dem til å tigge om mer.De er en utmerket passform for travle hundeeiere, gitt at du vil bli massiv90 godbiter fra denne oppskriften med bare 15 minutters forberedelsestid.

Ingrediensene du trenger for å lage eplerullet havdebit er som følger:

  • 5 ½ kopper rullede havre
  • 1 kopp eplesaus
  • 2 egg

Når du velger eplesaus, velger du en rekke somikkeHa sukker, kanel eller andre tilsatte ingredienser.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (3)

Nedenfor er trinnene du trenger å følge for å piske opp en stor gruppe med disse deilige godbitene.

Trinn 1: Slip havre

Du vil gjøre havren til et fint pulver, men ikke så fint at det ikke er noen små havrestykker.For å gjøre det, sliper havren i en foodprosessor.

Pro tips:Slip en håndfull havre før de målte om og hold dem av til siden for når du går for å rasjonere røren med en kakekutter.

Trinn 2: Tilsett gjenværende ingredienser

Hold havren i matprosessoren din, og tilsett deretter de to eggene og en kopp eplemos.Slå på matprosessoren igjen og la den løpe i et par minutter.

Det vil ta litt tid å jobbe væsken i havre.Men når du først har gjort det, vil røren ha en klissete tekstur.

Trinn 3: Form deigen

Den morsomme delen har begynt!Bruk en hvilken som helst liten, morsom formet kakekutter for å få disse godbitene til å se fancy ut.Du vil rulle deigen til den handler om⅛-tommers tykk.

Alternativt kan du rulle deigen til små baller og bruk en gaffel til å presse dem ned, og skape en sjakkbrettform.Nå er det på tide å bruke litt ekstra malt havremel, da røren noen ganger er for klissete.

Trinn 4: Bake godbitene

Forvarm ovnen din til 350 ° F og spret ditt brett med hundesnekker inn i den.De blir gjennomstekt og tar på seg en fast (men ikke rock hard) tekstur på18 til 20-minutters merke.

Trinn 5: Kos deg!

La godbitene avkjøles, så la deg og hunden din gi dem en smakstest.

Hvis du bor i et kjølig, klimakontrollert hus, er det vanligvis trygt å la disse havrebitene på benkeplaten din i opptil en uke.Bare sørg for at Fido ikke kan nå dem.Ellers anbefaler jeg å kaste dem i kjøleskapet, hvor de vil holde seg bra i rundt to uker.

Alternativ 2: Apple og peanøttsmørbasert rullet havdebiter

Hvis du vil sparke din hjemmelagde rullede havde, behandler hunden et hakk, spesielt hvis hunden din (eller du) elskerpeanøttsmør, disse neste godbitene er et must-try.

Som med den første oppskriften, kan du forventeForberedstid for disse godbitene bare å ta rundt 15 minutter.De tjener mindre - om30 godbiter—Men de skal fortsatt vare en stund (så lenge du kan holde menneskelige hender utenfor godbitkrukken!).

Du må samle følgende ingredienser for å lage disse eple- og peanøttsmørrullede havrebitene:

  • ⅔ kopp usøtet eplemos
  • 1,5 kopper frysetørkede epler
  • ⅓ kopp peanøttsmør
  • 4 kopper rullet havre
  • 2 egg

Du vet allerede å kjøpe additiv-fri eplemos.Tilsvarende bør du kjøpe peanøttsmør uten sukker eller andre tilsetningsstoffer.Jeg opplever at jevnere peanøttsmør er best for denne oppskriften, selv om du kan eksperimentere med den knasende sorten.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (4)

Det fine med denne oppskriften er at denkrever ikke en foodprosessor.Så ta en skål og skje og gjør deg klar til å lage noen velsmakende godbiter.

Trinn 1: Forbered eplene

Du må hugge de frysetørkede eplene med en kniv.Disse eplene vil være vanskelige for hunden din å tygge hvis brikkene er for store.Men du trenger ikke å gå over bord med å kutte dem i supersmå stykker.

Trinn 2: Bland våte ingredienser

Plasser eplemos, peanøttsmør og egg i en stor bolle og bland dem sammen.En håndmikser er best hvis du eier en.Ellers kan du få jobben gjort ved å sette litt muskler i å blande disse ingrediensene godt.

Trinn 3: Tilsett gjenværende ingredienser

Hell de rullede havre og frysetørkede epler i bollen.Jeg synes det er enklest å røre (og mindre havner på gulvet) ved å gradvis tilsette disse ingrediensene.

Trinn 4: Kutt godbitformer

Disse eple peanøttsmørbitene er tykkere enn de andre godbitene jeg viste deg, så du vil rulle ut deigen til den er¼ eller ½ tommer tykk.Ta deretter en kakekutter eller bruk ball- og gaffelmetoden jeg beskrev ovenfor for å forme disse hundene.

Trinn 5: Bake og nyt

Sett hunden godbiter på en stekeplate med enten pergamentpapir eller litt fett og legg dem i en ovn som er forvarmet til 350 ° F.Sett tidtakeren i 15 minutter og sjekk dem opp til 20 minutter, og venter til de er faste og brun.

Tips for å lage hjemmelaget rullede havdebiter

Nedenfor er noengjenstanderFor å huske på når du ødelegger hunden din med hjemmelagde rullede havre godbiter:

  • Butikk godbiter i kjøleskapet for friskhet.
  • Kjøp en hundebone -kakekutter.
  • Skreddersy ingrediensene til hundeallergier.
  • Skjær oppskriften i to hvis du ønsker det.
  • Frys godbiter du ikke kan bruke i løpet av to uker.

Du kan ogsåfryseDin rullede havdehund behandler og gir dem til hunden din på en varm sommerdag for å avkjøle seg.Hundene mine elsker det når jeg gjør dette.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (5)

En oversikt over ingrediensene

Vi har allerede slått fast at rullet havre er trygge for hunder.Men hvis du er skeptisk til de andre ingrediensene jeg diskuterte her, er nedenfor en nedslitt om deres sikkerhet for hunder.

Selvfølgelig,aldriBruk hvilken som helst ingrediens du vet at hunden din er allergisk mot, og hvis du føler at hunden din har en allergisk reaksjon på godbiten du gjør, må du ta dem med til veterinæren umiddelbart.

Egg

Egg ertrygt og et utmerket proteintilskuddfor hunder.De inneholderMyeav ernæringsverdi, for eksempel:

  • Fettsyrer
  • Vitaminer
  • Protein

Når du velger egg til hjemmelagde hundegistreringer, velger du dem fraBeitehevede kyllinger.På den måten vet du at kyllingen ikke konsumerte de til tider allergiinduserende ingrediensene i matvarer som mais og hvete.

Som en advarsel,aldriLa hunden din slikke den rå resten av væsken etter at du har knekt eggene for godbitene sine.Som med mennesker, hunderkan kontraktSalmonella fra å spise rå egg.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (6)

Epler

Epler er en avmange fruktertrygt for hunder så lenge dufjernefrøene og kjernen.Noen av de mest eksepsjonelle ernæringsverdiene som eplergiinkludere:

  • Vitamin A.
  • Vitamin C
  • Fiber

Siden epler er lite fett og lite protein, lager deen utmerket ingrediens iHundbehandlerfor seniorhunder, gitt at eldre hunder krever mindre av disse makronæringsstoffene.

Hvis du er den typen person som elsker å eksperimentere med oppskrifter, er du velkommen til å prøve å legge til frukt enn frysetørkede epler eller eplemos til røren.Noen andre frukt som er trygge for hunder å spise inkluderer bananer, blåbær og mango.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (7)

Peanøttsmør

Naturlig peanøttsmør er perfektsikkerfor hunder å spise.Både kremete og tykke peanøttsmør er bra for dem.

DeutgaveMed peanøttsmør er det hvis det inneholder tilsatte ingredienser, spesielt xylitol.Xylitol eret produsert sukkerDet er giftigtil hunder.Det kan forårsake lavt blodsukker, diaré og i ekstreme tilfeller leversvikt.

Hvis du tilfeldigvis matesHjemmelaget hund behandler hunden din med peanøttsmørInneholder xylitol, ring veterinæren din.Avhengig av hundens tilstand, kan de anbefale å overvåke dem for symptomer på xylitolforgiftning eller oppfordre deg til å ta dem inn til et besøk med en gang.

Homemade Dog Treats With Rolled Oats - Oodle Life (8)

Er du klar til å ødelegge hunden din?

Jeg er ikke i ferd med å fortelle deg at hunden din ville velgehjemmelagetHund behandler med rullet havre over en saftig biff.Men hunden minelskerBegge oppskriftene delte jeg, og jeg tror at hunden din vil (eller vil vokse til å elske dem) også.

Så kast ut den vesken av dårlig kvalitetbaconBehandler for hunden din og fyller opp deresbehandle beholderenmed dissesunnalternativer.

Hjemmelaget hund behandler med rullet havre - Oodle Life (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 6478

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.